vrijdag 17 februari 2012

Nog 118 dagen, 17 uur en 46 minuten

Even een korte update van wat allemaal weer van de to-do-list af gestreept kan worden zo ruim 118 dagen voor vertrek.

- Arjan van De Vries Sails Enkhuizen heeft de nieuwe buiskap klaar. De aluminium buizen zijn vervangen voor rvs en het geheel is iets hoger gemaakt zodat we er normaal onder kunnen zitten. Het ziet er top uit!

- Voor de show vandaag even de nieuwe, door Budget Banners Enkhuizen gemaakte, spatzeilen erop gezet. Nu is de naam van ons scheepje ook vanaf een mijl of 2 te lezen…. Ook top!

- De Kaarten en pilots zijn deze week geleverd. We hebben een leuk adresje in Westmaas gevonden; Wim Wielhouwer. Hij maakt eigenlijk “Canceled” kaarten uit de grote vaart beschikbaar voor ons yachies. Scheelt een hoop geld in plaats van nieuwe en het ziet er allemaal nog keurig uit! Nu nog een plekje aan boord vinden.

- Niet geheel onbelangrijk; het 6 persoons RFD reddingsvlot is gekeurd. Volgens het rapport nog in uitstekende staat. We hebben er wel extra zakken drinkwater in laten doen, verder de standaard inhoud.

Als het zondag knap weer is kan begonnen worden met het op maat maken van de overloop voor de stagfok. Grote projecten nog te doen: inbouwen nieuwe accus en inbouwen watermaker….
Geen opmerkingen: